Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Trafik Kazaları Mobese'ye Yansıdı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Burdur kent merkezinde meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Burdur il geneline konulan 35 MOBESE kamerasına yansıyan trafik kazaları paylaşıldı. Görüntülerde, trafik kazalarının kırmızı ışık ihlali, aşırı hız, hatalı sollama ve dikkatsizlik sebebiyle yaşandığı gözlendi. Paylaşılan görüntülerde ilk olarak Burdur Merkez Gazi Caddesi'nde seyreden bir otomobilin dikkatsizlik sebebiyle park halinde bulunan bir araca çarpması aktarıldı. Görüntülerin devamında Köprübaşında seyreden bir personel servisine, arkadan gelen bir otomobilin hatalı sollama yapması sebebiyle meydana gelen çarpışma MOBESE'ye kaydedildi.

MOBESE'ye yansıyan bir diğer görüntüsü ile Oluklaraltı Kavşağı'ndan Antalya Caddesi'nde seyreden iki motosikletlinin kazası oldu. Kasksız ve aşırı hızla Antalya Kavşağı'na geçmek isteyen motosiklet sürücüleri kırmızı ışık ihlali yaptı. İki arkadaştan biri kırmızı ışıktan geçerken, ikincisi Oluklaraltı mevkisinde bulunan döner kavşaktan dönerken ikinci motosikletliyle çarpıştı. Kasksız ve aşırı hızla otomobile çarpan motosiklet sürücüsü yere savruldu ve ayağa kalktı, kaza ucuz atlatıldı.

Merkezde yaşanan son kaza ise izleyenleri güldürdü. Kırmızı ışığa yakalanmamak için Oluklaraltı kavşağına aşırı hızla giren bir otomobil sürücüsü, araç hakimiyetini kaybetti. Olayda çarpışma olmadı fakat sürücünün aracını toplama çabası ve yakalanmak istemediği kırmızı ışıkta beklemek zorunda kalması MOBESE kameralarına yansıdı