Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: G.Saray'a kötü haber!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen Fildişi Sahilli yıldız Salomon Kalou için AC Milan'ın da devrede olduğu iddia edildi.


Transfer piyasasının suskun takımı Galatasaray'a kötü bir haber geldi. Sarı-kırmızılıların ilgilendiği iddia edilen Salomon Kalou için İtalyan devi AC Milan'ın devreye girdiği belirtildi. Daha önce Kalou için Galatasaray'ın pazarlık aşamasında olduğu ve oyuncunun menajeri ile imza bedeli konusunda anlaşılamadığı iddia edilmişti.
ilvostro.it'de yer alan habere göre; transfer piyasasının en hareketli ekiplerinden Milan kulüpten ayrılan tecrübeli futbolcuların yerini doldurmak için düğmeye bastı. Milano ekibi takımdan ayrılması muhtemel olan Robinho'nun yerine son olarak Chelsea'de forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Fildişi Sahilli yıldız Kalou'yu renklerine bağlamak istiyor.
2009 yılında 9 milyon sterline Chelsea'ye imza atan Kalou forvet bölgesinde veya hücuma dönük olarak sol kanatta görev yapabiliyor. Londra ekibindeki kariyeri boyunca toplam 254 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu 70 kez de fileleri havalandırmayı başardı. Ancak son sezonunda gözden düşen Kalou çıktığı 28 maçın sadece ikisinde 90 dakika sahade yer alabildi ve 6 gol kaydedebildi.
Yıldız futbolcu twitter hesabından yaptığı açıklamada, yakın zamanda bir takım ile anlaşacağının sinyallerini de verdi.



Öte yandan Milan'ın Chelsea'nin serbest bıraktığı bir başka isim Jose Bosingwa ile de ilgilendiği iddia ediliyor.