Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Mersin'de Polis Lojmanı ile 2 İş Yerine Bombalı Saldırı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Mersin'de polis lojmanı ile 2 markete parça tesirli ses bombalı saldırı düzenlendi. Büyük bir gürültüyle patlayan ve çivi ile güçlendirilmiş ses bombaları sebebiyle çevrede panik yaşandı. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı patlamalar sonrası lojman önüne park edilen 2 araç ile bir iş yerinin camları kırıldı.

Osmaniye Mahallesi'ndeki polis merkezinin hemen yanında bulunan polis lojmanı önüne bırakılan çivi ile güçlendirilmiş ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Patlama sonucu çevrede bulunanlar büyük panik yaşadı. Olay yerine gelen polisler geniş güvenlik önlemi alarak vatandaşları patlamanın olduğu yerden uzaklaştırdı. Herhangi bir yaralananın olmadığı olay sonucu lojmanların önünde bulunan 2 araçta küçük çaplı hasar meydana geldi. Bomba imha uzmanlarının delilleri toplamasının ardından cadde tekrar trafiğe açıldı.

İkinci parça tesirli bombalı saldırı ise Muğdat Camisi yanında bulunan bir markete gerçekleştirildi. İş yerine çivi ile güçlendirilmiş ses bombası atan saldırganlar olay yerinden kaçtı. Gürültü üzerine vatandaşlar evlerinin balkonlarına çıkarak ne olup bittiğini anlamaya çalıştı. Patlamada iş yerinin girişinde bulunan camlar kırıldı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

Üçüncü saldırı Mezitli İlçesi Menderes Mahallesi Limon Caddesi üzerinde bulunan başka bir marketin şubesine gerçekleştirildi. Marketin hemen yanındaki duvar önüne bırakılan parça tesirli bomba büyük bir gürültüyle patladı. Patlama nedeniyle panik yaşanırken herhangi bir hasar oluşmadı. Polis ekipleri saldırıları gerçekleştirenleri yakalamak için çalışma başlattı.