Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Robin kaçıyor! Açıkladı...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bir süredir Arsenal'dan ayrılıp, ayrılmayacağı gündemde olan Hollandalı golcü Robin Van Persie, kişisel sitesinden yaptığı açıklamayle birlikte kulübüyle yeni sözleşme imzalamayacağını açıkladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yıldızı Robin Van Persie, internet sitesinden yaptığı açıklama sonrasında kulübü ile yeni sözleşme imzalamayacağını duyurdu.

Arsenal kulübü ile olan sözleşmasi 2013 yılında sona erecek olan Van Persie hakkında son dönemde Manchester City'ye transfer olacağı iddiaları gündemi meşgul etmişti.

Hollandalı futbolcu kişisel resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; "Kulüpteki geleceğim hakkında bir açıklama yapmam gerektiğini biliyorum. Medyada çok fazla spekülasyon ortaya çıkıyor. Ivan Gazidis ve Arsene Wenger ile sezon sonunda bir görüşmemiz oldu. Bu görüşmede maddi konular tartışılmadı" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon harika bir performans sergildiğini ancak gelecekte yoluna başka bir kulüpte devam etmek istediğini söyleyen Van Persie; "Kişisel olarak harika bir sezon geçirdim ama benim hedefim takımım ile kupa kazanmak. Wenger, takım arkadaşlarım ve taraftarların bana duyduğu saygıyı çok iyi biliyorum. Ama maalesef gelecekte artık Arsenal forması giymek istemiyorum. Bu konu hakkında çok düşündüm ve sözleşmemi uzatmama kararı aldım. Bu benim kendi kararım ve buna karara katılmayanlar olacaktır. Ancak herkesin saygı duymasını istiyorum" dedi.

Van Persie'nin açıklamalarının ardından, Arsenal kulübü Cesc Fabregas, Samir Nasri, Gael Clichy ve Thierry Henry'nin ardından bir efsane futbolcusunu daha kaybetmiş olacak.

PUSUDAKİLER ORTAYA ÇIKTI

Bu gelişmelerin ardından uzun süredir Van Persie'yi kadrosuna katmak isteyen dev kulüpler Arsenal'ın kapısına dayandı.

Hollandalı oyuncunun açıklamasının ardından kontrat sonunu beklemeden Van Persie'yi elinden çıkarmak ve bir şekilde para kazanmak isteyen Arsenal'ın teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

Robin Van Persie için Manchester City, Juventus, Real Madrid ve Barcelona'nın transfer teklifi yapacağı belirtildi.