Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Verilerinizi tek noktadan yönetin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
ZeroPC, farklı hesaplar ve cihazlardaki verilerinizi tek bir noktadan kontrol edebilmenizi sağlıyor.

Artık insanlar sadece bir tane bilgisayar kullanmıyorlar. Çoğu insanda artık birden fazla bilgisayarın yanı sıra tablet ve akıllı telefonlar da var. Bu kadar çok ve farklı cihazın olması, sahip olunan verilerin paylaşımını ve aktarımını zorlaştırıyor. Bu sorunu çözmek için halen kullanımda olan birçok bulut depolama hizmeti bulunuyor. Bu hizmetler cihazlar arası veri kullanımını kolaylaştırsa da onların da sayılarının fazla olması ve kullanıcıların önünde çok fazla seçenek sunulması işleri yine karmaşık bir hale getiriyor. Sahip olduğumuz fotoğraflar, videolar, sosyal ağ verileri ve belgeleri farklı bulut hizmetlerinde ve farklı cihazlarda depolayınca ihtiyacımız olan veriye ulaşmak zorlaşıyor.

ZeroPC sayesinde web tarayıcınız masaüstü bilgisayarınız haline dönüşüyor. Böylece istediğiniz yerden ve cihazda güvenli bir şekilde tüm verilerinize erişebiliyorsunuz. Bu verilerinizin sabit disklerde ya da bulut depolama hizmetlerinde olması fark etmiyor. Box.net, Dropbox, Evernote, Facebook, Flickr, Google, Instagram, Picasa, SuperSync ve Twitter gibi hizmetlerde yer alan verilerinizin hepsine tek noktadan, ZeroPC’den erişebiliyorsunuz.

ZeroPC her bir hizmette sahip olduğunuz depolama alanlarını tek tek kontrol ederek, ne kadar boş yeriniz olduğunu da size gösteriyor. Farklı hizmetlerdeki verileri birbiri arasında taşımak için yapmanız gereken sürükleyip bırakmak. Tüm hesaplarınızdaki dijital verileriniz içinde arama da yapabiliyorsunuz. Ayrıca sahip olduğunuz tüm verilerin yedeklerini tek bir tuşla alabilmeniz de mümkün.