Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Dallas'tan Boston'a...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
NBA'de sezon heyecanı sona erdikten sonra transfer çalışmaları başladı. Boston Celtics, Dallas Mavericks'in guardı Jason Terry ile anlaşma sağladı.

[Resim: dirknowitzkijasonterrymiamiheatvdallasu6...yojl-1.jpg]



Dallas Mavericks'in veteran oyuncusu Jason Terry'nin, Boston Celtics ile anlaştığı ifade edildi.
Sezon sonunda serbest kalan Terry'ye Celtics 3 yıl için 15 milyon dolarlık bir kontrat teklif ettiği; tecrübeli basketbolcunun Dallas ile son bir görüşme yapacağı belirtildi.
Fox Sports'a konuşan 34 yaşındaki guard, "Dallas ile bir görüşme daha yapmak istiyorum; fakat pek de iyimser değilim. Celtics sürekli şampiyonluğa oynayan bir ekip ve Rajon Rondo gibi etkili bir oyun kurucuya sahipler" dedi.

Ray Allen'ın Boston'dan gitme ihtimalini düşünen Celtics yönetimi, veteran basketbolcunun yerini 34 yaşındaki guard ile doldurmayı planlıyor.
CELTİCS GARNETT'I TUTTU AMA ALLEN...
Boston Celtics, bir yandan Terry'yi transfer etmek isterken; yıldız isimleri Ray Allen ve Kevin Garnett'ı da kadroda tutma hesapları yapıyor. Ray Allen'ın Miami Heat ve Los Angeles Clippers ile hafta içinde bir görüşme yapacağı belirtilirken; Boston Celtics yıldız guardını kadroda tutmak istese de, zor gibi gözüküyor.
Kevin Garnett ise üç yıllığına 34 milyon dolara Boston Celtics'te kalmayı kabul etti.