Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Elazığ Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü tarafından organize edilen ve il genelinde gerçekleştirilen yatırımların durumlarının değerlendirildiği "İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı" bugün gerçekleştirildi.

Misland'ta yapılan toplantıya Vali Muammer Erol, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ile kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Toplantıda önce İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Cemil Gülcü tarafından toplantı gündemi ve 2012 yatırımlarının genel durumu hakkında kurul üyelerine bilgiler verildi. 2012 yılında devam eden ve 2013 yılında sürecek olan yatırımlar hakkında hazırlanan taslak Valilik Görüşünü de açıklayan Gülcü, devam eden 2012 yılı yatırımlarının sektörel dağılımları, gerçekleşme oranları, ödenek durumları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Toplantının son bölümünde ise Elazığ ve bölgenin sosyo ekonomik durumunda enerji sektörünün yeri ele alındı. Enerji sektörünün durumu hakkında sunum yapan Fırat Elektrik A.Ş. Bölge Müdürü Neşet Demirbağ, şirketin Elazığ ve bölgedeki yatırım hedefleri, yatırım bütçesi, devam eden yatırımlar, şirketin Özelleştirme sonrası faaliyetleri ve müşteri hizmetleri politikaları, enerji verimliliği gibi başlıklarda açıklamalarda bulundu