Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Polisler Yaz Kur'an Kurslarında Suçtan Korunmayı Anlattı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, kentte açılan Kur'an kurslarını dolaşarak çocuklara basit tedbirlerle suçtan nasıl korunulacağını anlatıyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Seyhan Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Basit Tedbirlerle Suçtan Korunma Projesi" kapsamında polisler, Fatih Mahallesi Nezihe Gül Cami'nde kursa giderek öğrencilere suçtan korunma yöntemlerini anlattı.

Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nde görevli Polis Memuru İhsan Güngör, projenin amacının geleceğin teminatı çocukları suçtan, suçlulardan ve kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu söyledi. Çocukların beden ve ruh sağlıklarının korunmasına katkı sağlamak istediklerini aktaran Güngör, "Polislik mesleğine bakış açısını geliştirmek, çocuklara yönelik şiddet hareketleri, kötü alışkanlıklar, çocuklar ve gençleri suça iten faktörler gibi konularda öğrencileri bilinçlendirmek amacıyla ilçe merkezimizde bulunan Kur'an kurslarında ve camilerde seminerler veriyoruz. Bu eğitimlerin güzel geri dönüşlerini alıyoruz." dedi.

Seyhan Müftüsü Halil Uzun, polislerin çocuklara basit ama çok önemli bilgiler verdiğini kaydetti. Projenin faydasının kısa sürede görüldüğünü aktaran Müftü Uzun, " Bu milletin çocuklarına, milletin okullarında, dinimiz İslam'ı öğretmekten ve bu yavrularımızı önce maneviyat düsturu ile yetiştirmekten, Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)'i bizlere tanıtmaya vesile olan Allah'a binlerce hamdolsun. Bütün çabamız çocuklarımızı, vatana millete faydalı bireyler olarak yetiştirmek." dedi

Seminer sonunda polisler 250 Kur'an kursu öğrencisine dondurma dağıttı