Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Nusaybin'de İzne Gelen Polise Saldırıyı Araştırmaya Giden Zırhlı Aracın Geçişi Sırası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde izine gelen bir polis memuruna yönelik düzenlenen silahlı saldırı olayını araştırmaya giden zırhlı aracın geçişi sırasında mayın patladı. Saldırıda zırhlı araç içinde bulunan 7 askerin yara almadan kurtulduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan S.B., yıllık izni için memleketi Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Akarsu beldesine geldi. Gece akrabalarına misafirliğe giden S.B., eve dönüşünde uzun namlulu silahlı bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırıda ayağından yaralanan polis memurunun tabanca ile karşılık vermesi üzerine saldırgan karanlıktan faydalanarak kaçtı. Akarsu beldesi Jandarma Karakolu'na giden polis memuru sabah saatlerinde kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinden sonra tabucu edildi.

Öte yandan, saldırı sonrası olayı araştırmak için İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan beldeye giden zırhlı araç yola döşenen mayınlı saldırıya uğradı. Belde girişine döşenen mayın, içerisinde 7 askerin olduğu zırhlı aracın geçişi esnasında büyük bir gürültü ile patladı. Patlamada askerler yara almadan kurtulurken, her iki olayın saldırganlarının bulunması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.