Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Red Dot'tan Sony Mobile'a "Dört Dörtlük" Onur
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sony Mobile Communications, dünyanın en büyük ve en prestijli tasarım yarışmalarından Red Dot Tasarım Ödülleri'nde 4 ayrı ürünüyle ödülleri toplayarak organizasyona damgasını vurdu. Her yıl 70 ülkeden 14 binin üzerinde katılımın gerçekleştiği yarışmada, XperiaTM active, Xperia ion, Smart Wireless Headset pro ve Xperia ion'un SmartDock'u Red Dot Tasarım Ödülü'ne layık görülürken, Xperia ray de mansiyon ödülünün sahibi oldu.

Sony Mobile Communications, 2012 Red Dot Tasarım Ödülleri'nde, Ürün Tasarımı kategorisinde 4 ödüle birden layık görüldü. Ürünlerin inovasyon derecesi, ergonomi, dayanıklılık ve ekolojik uyumluluk gibi ana kriterlerde değerlendirildiği yarışmada XperiaTM active, Xperia ion, Smart Wireless Headset pro ve Xperia ion'un SmartDock'u Red Dot Tasarım Ödülü'ne layık görülürken, Xperia ray de mansiyon ödülünün sahibi oldu.

Red Dot ödüllü XperiaTM active ve Xperia ion kaliteli ve şık minimalizm özellikleriyle alkış toplarken, Smart Wireless Headset pro ve Xperia ion'un SmartDock'u zarif tasarımları ve etkileyici işlevsellikleriyle dikkat çekti. Xperia ray ise etkileyici görünümü ve kullanışlılığıyla Red Dot jürisi tarafından mansiyon ödülüne layık görüldü.

Tasarımın, Sony Mobile'ın ürün geliştirme felsefesinin tam kalbinde yer aldığını belirten Sony Mobile Communications Yaratıcı Ürün Tasarımı Direktörü Jeanna Kimbré, kazandıkları Red Dot Ödülleri'nin hem Xperia Akıllı Telefon ve aksesuarlarının tasarım kalitesinin, hem de kullanıcılara işlevsellik ve tasarımdan ödün vermeden zengin bir akıllı telefon deneyimi yaşatmaya olan bağlılıklarının bir kanıtı olduğunu sözlerine ekledi.

Tasarımdan Taviz Vermeyen Akıllı Telefonlar

Islak parmaklarla ve parlak güneş ışığı altında bile kullanılabilen Xperia active, alüminyum çerçeveyle korunan çizilmez bir ekranıyla fark yaratıyor. Xperia active sağlamlık ve kullanım rahatlığıyla ön plana çıkıyor. Xperia ion da sadeliği ile birlikte kendini gösteren şık tasarımı ve geniş ekranıyla ön plana çıkıyor.

Akıllı telefon ile oluşturduğu kesintisiz bütünlük ile ödül almaya hak kazanan Xperia ion'un SmartDock'u ergonomik bir görünüş sağlayan köşeli bir profile sahip. İnce ve kaliteli tasarımı, aralarında mouse, klavye, HD TV ve diğer cihazlara bağlanabilme gibi özelliklerin de olduğu birçok özelliğini ön plana çıkarıyor. Smart Wireless Headset Pro stereo kulaklık da sade ve minimalist yapısıyla dikkat çekiyor. Özel mansiyon ödülüne layık görülen Xperia ray ise ince ve dinamik tasarımıyla beğeni topluyor.