Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: F.Bahçe'ye müthiş teklif!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Real Madrid Kulübü’nün Lassana Diarra görüşmesi sırasında Fenerbahçe’ye Brezilyalı yıldızı önerdiği iddia edildi.

[Resim: kakaleite.jpg]

İspanyol basını, rakam vermekten kaçınırken, Real’in her türlü kolaylığı göstermeye hazır olduğunu vurguladı

İspanya’ya çıkarma yapan Fenerbahçeli yöneticilerin Real Madrid Kulübü ile Lassana Diarra transferi için yaptıkları ilk görüşmeden sonuç alamadığı öğrenildi.

Fenerbahçe’nin Fransız oyuncu için Real Madrid’e 3 milyon euro bonservis bedeli önerdiği ancak bu rakamın az bulunduğu ifade edildi. Sarı - lacivertli kulübün Diarra için ise yıllık 4 milyon euro’dan 4 yıllık anlaşma sunduğu, Fransız yıldızın bu teklife “evet” cevabı verdiği vurgulandı. İspanyol kulubünden edinilen bilgilere gore, Fenerbahçe’nin Lassana Diarra için rakamı biraz daha yukarıya çekmesinin istendiği kaydedildi. Gazeteler tarafların ikinci kez masaya oturmak için tekrar biraraya geleceğini ve anlaşmanın yakın olduğunu yazdı.

Real Madrid ile Fenerbahçe arasında yapılan görüşmelerde sürpriz bir şekilde Kaka’nın transferinin gündeme geldiği iddia edildi. Real Madrid’in Brezilyalı yıldızı bizzat Fenerbahçe’ye önerdiği ve transferde her konuda kolaylık sağlanacağının sözünün verildiği belirtildi. Kaka konusunda rakam vermekten kaçınan İspanyol basını, Fenerbahçe’nin Madrid çıkarmasında Brezilyalı yıldızın durumunun ağırlıklı olarak tartışıldığını gündeme getirirken, sarı-lacivertli yöneticilerin bu öneriyi değerlendirmek için süre istediği ifade edildi.