Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Dev ekranda Angry Birds keyfi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Samsung, 2012 için hazırladığı ürünleriyle akıllı telefon, tablet bilgisayar, televizyon, kamera ve beyaz eşya alanında bir numara olmayı hedefliyor. Güney Kore devinin en büyük kozu ise Angy Birds oyununu oynayabileceğiniz ES8000 LED TV.

[Resim: samsung-es8000-tv.hlarge.jpg]

Samsung, İstanbul’da bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Samsung Forum etkinliğinin dün yapılan açılışında Ortadoğu ve Kuzey Afrika stratejisini ve 2012 beklentilerini açıklarken, yeni ürünlerini tanıttı. Tanıtımda en dikkat çeken ürün, şüphsesiz yeni akıllı TV ES8000 oldu.

Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Samsung Ortadoğu ve Kuzey Afrika Başkanı Kyung Tae Bae, 2011’in küresel ekonominin yaşadığı en zor yıllardan biri olmasına rağmen bölgedeki satışlarını yüzde 44 oranında büyüttüklerine dikkat çekti. Kyung, aynı yıl içinde 143 milyar dolar gelir elde ettiklerini ifade ederek, Samsung’un başarasını, satışların dayandığı güçlü altyapı ve iş ortaklarıyla yıllardır süren iyi ilişkilerine” bağladı.

DUYULARI OLAN TELEVİZYON
Samsung’un basına yaptığı tanıtımın öne çıkan ürünü ise ES8000 LED TV oldu. Son altı yıldır dünyanın en başarılı televizyon üreticisi olan Samsung, ekran boyutu 75 inçe (190 santimetre) kadar büyüyebilen ES8000 ile yeni ürünleriyle beraber sunduğu akıllı etkileşim, akıllı içerik ve akıllı gelişim yeniliklerini de tanıttı.