Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Yazın En Görkemli Partisinde Moda Şöleni Yaşanacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bu yıl 2. kez gerçekleşecek olan "Evo's Angels Yaza Merhaba Partisi" ne, ünlü modacıların katılımları ile hazırlanan karma defile damga vuracak. Gece, Türkiye'nin en büyük karma defilesine sahne olacak.

Kareografisi Ayça Kuru'ya emanet edilen karma defilede; Duygu Çavdar "Dün Dönümü", Nihal Burakgazi "Kimlik", Ali Aslanoğlu "Misterio", Seda&Selin İyison "Atölye Cadde", Sevda Uçman " Bire Yolculuk" ve Figen Üntürk " Shadow&Trance" adlı kreasyonları ile yer alacak. Defilede ayrıca Kayra Prodüksiyon'dan Ayhan Kara ve ekibi yer alacak.

Elif Ece Uzun ve Best Model Samet Sırmalı'nın sunuculuğunu yapacağı partide, Evo's Angels Dergisi ve Kırmızı Türk haber portalı tarafından ortaklaşa düzenlenen "Dijital Dünyanın En'leri" ödül töreni ve salsa gösterilerinden, perküsyon showlara kadar birçok sürpriz ile, unutulmaz bir gece yaşanacak.

Evo's Angels / Türkiye'nin ilk marka tescilli ve en çok okunan dijital dergisi olan Evo's Angels; moda, tasarım, sanat ve yaşam konularını içermektedir. Sadece dijital dergi olmayıp, okuyucularına yol gösteren bir danışman olma misyonu üstlenen dergide, röportajların ve güncel haberlerin yanı sıra, aylık ortalama 300 stil önerisi bulunmaktadır. 2011 Sosyal Medya Tüketici Akademisi Ödülü'nü alan Evo's Angels, ayda 100 Bine yakın farklı okuyucu tarafından görüntülenmektedir.