Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Urban Bug'dan İki Muhteşem Eğlence
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tuborg Gold ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Urban Bug boat by Blow Vol.2 sizleri İstanbul'da deniz, güneş, müzik ve eğlence ile bir araya getirerek günü birlik bir tatille hem şehrin stresinden arınmanıza hem de hafta sonunun yorgunluğunu atmanıza yardımcı olup haftaya enerji dolu başlamanızı sağlayacak.

08 Temmuz 2012 Pazar günü 11:00'da Kabataş'tan, 11:45'te ise Beylerbeyi'nden kalkış yapacak olan 40 metrelik NİS TEKNESİ Marmara Denizi ve Karadeniz arasındaki sakin ve huzurlu bir koyda demirlerini atacak ve eğlence başlayacak. Kahvaltı ve öğle yemeği dahil bu eğlencenin bedeli yalnızca 100 TL! Gün boyu yüzebileceğiniz, güneşlenebileceğiniz ve güzel müzikler eşliğinde dans edebileceğiniz Urban Bug by Blow Vol-2'in 11 saatlik dans maratonunun Dj leri ise; Tangun , Badmonkey , Discolog , Beatporn , Beatgroove ve Azun

BU ETKİNLİKTE KİŞİ SAYISI SINIRLI OLUP REZERVASYON GEREKLİDİR .TEKNEYE DIŞARIDAN YİYECEK VE İÇECEK KABUL EDİLMEYECEKTİR. ORGANİZASYON UYGUN GÖRMEDİĞİ KATILIMCILARI TEKNEYE ALMAMA HAKKINA SAHİPTİR.

• Urban Bug' un ikinci eğlencesi ise Alaçatı'da. Alaçatı çıkartmasının ilk partisi Hed Kandi Ibiza ve Las Vegas'tan sonra Bu Bi Olay Yeri @ Alaçatı Beach Resort'ta!

Ünlü Ibiza Cumartesi partilerinden Las Vegas'taki havuz partilerine kadar, saksofon, perküsyon ve dansçılarının eşlik ettiği Hed Kandi konsepti 6 Temmuz Cuma gecesi Alaçatı'nın en popüler mekanlarından Bu Bi Olay Yeri @ Alaçatı Beach Resort'ta dans müzik sevenlerine müthiş bir eğlence vaad ediyor.