Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Başkanım Sepete 2 Çiçek Koyuver
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Eyüp Belediyesi, "Yemyeşil Bir Eyüp" sloganıyla başlattığı kampanyayla, ilçe halkına saksılar içinde çiçek tohumu dağıtıyor. Kampanyaya destek veren Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, sokak sokak dolaşarak çiçek tohumu dağıttı. Kavuncu'nun çiçek tohumlarını vatandaşların uzattığı sepetlere koyması ilginç görüntüler oluşturdu.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'nun Akşemsettin Mahallesi'ndeki çiçek dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan yardımcılarıyla birlikte sokakları tek tek gezerek evlere, işyerlerine, yolda yürüyen vatandaşlara, esnaflara minik saksılar içerisinde yüzlerce çiçek tohumu ve saksısı dağıtan Başkan Kavuncu, "Eyüp'te hemen hemen her mahalleye bir park yaptık. Eski parklarımızı revize ettik. Geçtiğimiz günlerde tüm İstanbul'da olduğu gibi ilçemizde de erguvan fideleri dağıttık. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz sitelere ücretsiz fıstık çamı dağıtımını sürdürüyor. Şimdi de çiçek tohumlarımızı Eyüplülere ulaştırıyoruz. Minik saksılar içerisinde gül, şebboy, menekşe, açelya, hanımeli, mimoza, lale, Nilüfer, zambak vb. tohumları dağıtıyoruz." dedi.

Sırayla bütün mahalleleri dolaşarak hem vatandaşlarla sohbet edeceklerini hem de çiçekleri dağıtacaklarını aktaran Başkan Kavuncu, "Doğadaki dengenin bozulmaması, çevremizin korunması için yeşili korumalı ve çoğaltmalıyız. Çocuklarımıza, gençlerimize çevre dostu projelerle buluşturuyoruz. Bu projelerin sayısını artıracağız. Yemyeşil bir Eyüp için elimizden gelen her şeyi yapacağız." diye konuştu.

Başkan İsmail Kavuncu, Akşemsettin mahallesi ziyaretinin ardından Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi inşaatını gezdi. Burada incelemelerde bulunan Başkan Kavuncu, çalışmaların kısa bir süre sonra biteceğini müjdeledi.