Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: 7 Judocu, Milli Takımda
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
21-23 Eylül tarihleri arasında Hırvatistan'ın Porec kentinde yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonasına hazırlık kampına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'dan yedi judocu davet edildi.Bu sezon 27 derece müzesine götürerek Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün en başarılı branşlarının başında gelen mavi beyazlı Judocular,kulüplerini olduğu gibi milli takımı da sırtlamaya devam ediyor.

Üç Bayan,Dör Erkek


Judo Federasyonu tarafından açıklanan kadroya göre mavi beyazlı kulüp sporcularından dört erkek,üç bayan olmak üzere yedi genç judocu milli takıma çağrıldı.Genç Erkeklerde; Ömer Faruk Özbay,Bilal Aydın,Ömer Baki Ayvaz,Mustafa Kuytak, Genç Bayanlarda ise Özge Akarsu, Melisa Yılmaz,Yıldız Özdemir çağrılan isimler oldu.

Kamp Trabzon ve Ankara'da


Genç Bayan Judocular Ankara Royal Carine Otel'de, Genç Erkek Judocular ise Trabzon Kamp Eğitim Merkezinde kampa girecekler.12 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan kamp sonrası,Avrupa şampiyonasına gidecek sporcular Judo Federasyonu tarafından açıklanacak. Mavvi beyazlı Genç Judocuların kampı başarılı tamamlayarak Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil etmesi bekleniyor.