Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Salihli'de 10 Yerinden Bıçaklanarak Öldürülmüş Erkek Cesedi Bulundu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Manisa'nın Salihli ilçesinde, Beylikli köyü yolu üzerinde bir tarladan geçen sulama kanalının içerisinde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış halde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, Taytan kasabasında yaşayan ve 10 gündür kayıp olan bir kişiye ait olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, yakınları tarafından 10 gün önce kaybolduğu bildirilen bir çocuk babası Ahmet Alzeybek'in (32) cesedi üzüm bağını sulamaya gelen vatandaş tarafından bulundu. Bağ sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, çürümeye başlayan cesedin yaklaşık 10 günlük olduğunu belirledi. Yakınları tarafından teşhis edilen ve üzerinde en az 10 bıçak darbesi bulunan ceset, Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Cesedin bulunduğu bölgede üzüm bağı bulunan bir vatandaş bağını sulamaya geldiğinde kötü bir koku ile karşılaştı. Kokunun nereden geldiğini bulmaya çalışan vatandaş, üzüm bağının yakınlarında çürümeye başlamış bir cesetle karşılaştı. Adı açıklanmayan vatandaş bunun üzerine Jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kendileri kayıp müracaatında bulunan aile ile irtibata geçti. Alzeybek'in yakınları olay yerine geldiğinde cesedin Alzeybek'e ait olduğunu teşhis etti. Ahmet Alzeybek'in kimseyle hiçbir sorunu olmadığını ifade eden yakınları sinir krizi geçirdi.

Konuyla ilgili olarak Ahmet Alzeybek'in yakınlarının ifadelerine başvuran Jandarma ekipleri, soruşturmayı derinleştirerek geniş çaplı operasyon başlattı. Olay Yeri İnceleme Ekipleri cinayetin işlendiği bölgede delil toplama çalışmasını sürdürürken, Alzeybek'in cesedi defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.