Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: En ucuz 3 boyutlu yazıcı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
infoTRON, 3 boyutlu yazıcı sektöründe merakla beklenen MOJO'yu piyasaya sürdü. MOJO, 10 bin Euro’nun altına inen ilk 3 boyutlu yazıcı ünvanını elinde bulunduruyor.

Yaklaşık 20 yıllık tecrübesi ile teknoloji ve tasarım dünyasına hizmet veren infoTRON, pahalı olarak bilinen 3 boyutlu yazıcıları, ilgi duyan herkesin alabileceği fiyata çekti. Bugüne kadar Türk sanayinde 10 binden fazla firmaya hizmet ve çözüm üreten infoTRON, uygun fiyatlı ve yetkin özellikleriyle ilgi çeken MOJO™’yu Türkiye’de satışa sundu.

MOJO™ 3D Printer; ürün geliştirme sürecine yardımcı olduğu gibi, yapılan her tasarım değişikliğini hızlı ve pratik bir şekilde üretiyor. infoTRON’unpiyasaya sunduğu MOJO™ 3 boyutlu yazıcı ile inovasyon ve tasarıma önem veren firmalar, yaratıcı fikirlerini elle tutulur hale getiriyor. Firmalar böylelikle hem zamandan, hem de kısıtlı kaynaklarından tasarruf etmiş oluyor.

TASARIM HIZINIZI ARTTIRIRKEN, MALİYETLERİ DE DÜŞÜRÜYOR
3 boyutlu yazıcıların dünyasında yeni bir çığır açan MOJO™3D Printer;ürün geliştirme süreç planlamalarının içinde yer alarak tasarımların teslim süresi içinde sonuçlanmasını sağlıyor. Böylelikle ürünlerin pazara sürülme zamanını kısaltıp, rakiplere karşı bir avantaj sağlıyor. MOJO™ 3D Printer daha iyi işbirliği, tasarım doğrulaması gibi konularda yardımcı olarak, maliyetleri de azaltıyor. MOJO™ sayesinde hızlı, uygun fonksiyonel prototipler üretilerek, olası tasarım hataları önceden görülüyor, olası maliyet kayıplarının da önüne geçiliyor.