Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: TV, telefon ve internet ayda 55 TL
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
TTNET; televizyon, sabit telefon ve internet hizmetlerinden oluşan “Akıllı Evim Paketleri” ile müşterilerinin iletişim ihtiyaçlarını avantajlı fiyatlarla, üstelik tek fatura kolaylığıyla karşılıyor.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, müşterilerinin ihtiyaçlarını avantajlı fiyatlarla sunduğu yepyeni bir kampanyayla tek elden karşılamaya devam ediyor. “Akıllı Evim Paketleri” kapsamında; evde kullanıma yönelik sabit telefon hizmeti TTNET Alo, internet ve Tivibu Ev hizmetleri 24 ay boyunca indirimli olarak kullanıma sunuluyor.

Her üç hizmete birden TTNET’ten ve tek fatura kolaylığıyla ulaşabilecek olan müşteriler önemli bir fiyat avantajı da elde edecek. “Akıllı Evim Paketleri” ile müşterilere modem için ücretsiz kullanım hakkı veriliyor, ayrıca Tivibu Ev kurulumu da ücretsiz olarak yapılıyor.

Üstelik mevcut sabit telefon hizmeti alan müşteriler ev telefonu numarasını değiştirmeden TTNET Alo’ya taşıyabiliyor, böylece tüm iletişim ve eğlence ihtiyaçlarını tek faturada birleştirebiliyorlar. Müşteriler, isterlerse televizyon, telefon ve internet hizmetlerinde yer alan paketlerden dilediklerini seçerek kendi “Akıllı Evim Paketleri”ni de oluşturabiliyorlar.

Akıllı Evim Paketleri içerisinde öne çıkan paket alternatifleri ise şu şekilde;

• NET6, Tivibu Ev Maxi, TTNET Alo 100: 65,90 TL yerine 24 ay 55 TL
• NETLİMİTSİZ, Tivibu Ev Maxi Plus ve TTNET Alo Limitsiz (3.000 dk): 141,90 TL yerine 24 ay 99 TL


31 Ağustos 2012’ye kadar sürecek olan Akıllı Evim Paketleri hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler; TTNET satış noktalarından başvuru yapabilecekler.