Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: 11 Yıldır Birlikte Yaşadığı Erkeği Bıçaklayarak Öldürdü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek beldesinde bir kadın, 11 yıldır birlikte yaşadığı erkeği bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, 11 yıl önce tanıştığı ve birlikte yaşamaya başladığı Fatmagül Y. (48) isimli kadın ile tanışmalarından 1 yıl sonra Göcek'e yerleşen Gültekin İ. (40), kahvehane ve ganyan bayi işletmeye başladı. Bir süre sonra Fatmagül Y. ve Gültekin İ., sık sık tartışmaya başladı ve bazı sorunlar polise kadar yansıdı. Son olarak 1 gün önce büyük bir tartışma yaşayan çift, Göcek Jandarma Karakolu'nda barışıp evlerine döndü. Fatmagül Y. ve Gültekin İ., gece saat 03.00 sıralarında yine tartışmaya başladı. İkilinin seslerini duyan komşuları, çiftin her zamanki tartışmalarından birinin yaşandığını sanarak olaya müdahale etmedi.

Sabah işletmeciliğini yaptığı kahvehaneye gitmeyen Gültekin İ'yi merak eden arkadaşları, şahsın evine gitti. Evin her tarafının sıkı sıkı kapalı olduğunu gören Gültekin İ'nin arkadaşları, şüphelenerek durumu jandarmaya bildirdi. Kapıyı kırarak içeri giren jandarma ekipleri, Gültekin İ'nin cansız bedeni ile karşılaştı. Üç yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Gültekin İ'nin

katil zanlısı olarak Fatmagül Y. aranmaya başladı.

Gültekin İ'nin cenazesi, incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.