Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Xperia™ Akıllı Etiket bir gazetecinin hayatını nasıl kolaylaştırır?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sony Mobile Communications tarafından geliştirilen NFC özellikli yeni Xperia™ Akıllı Etiket’ler, NFC deneyiminde yepyeni bir dönemi başlatıyor.


[Resim: xperia-akilli-etiket-bir-gazetecinin-hay...95467.Jpeg]

Xperia™ Akıllı Etiket bir gazetecinin hayatını nasıl kolaylaştırır?

Yetiştirmeniz gereken onca iş varken bir de röportaj saatini kim kaçırmak ister ki? O zaman arabaya biner binmez Xperia telefonunuzu Akıllı NFC Etiket’inize dokundurun o da sizin için İBB Trafik uygulamasını veya navigasyon özelliğini açsın.
Eminiz sevdiğiniz bir şarkıyı dinlemek röportaj yolunuzu daha keyifli bir hale getirecektir. Öyle ise Xperia’nızı aracınızdaki Akıllı NFC Etiketi’nize dokundurduğunuzda Xperia sizin için Bluetooth* bağlantısını açsın, aracınızın ses sistemine bağlansın ve müzik listenizden size en eğlenceli parçaları çalmaya başlasın.


Röportaj vakti geldi. Şimdi sıra Xperia’nızı çantanızdaki Akıllı NFC Etiketi’nize dokundurma zamanı! Tek bir dokunuşla Xperia’nız zil sesini kapatacak ve ses kayıt uygulamasını** sizin için otomatik olarak açacak. Dilerseniz aynı dokunuşla Evernote uygulaması da açılır ve not almaya başlayabilirsiniz.***


Yoğun bir günün ardından ofisinize döndünüz. Son olarak çektiğiniz fotoğrafları, videoları ve ses kayıtlarını bilgisayarınıza atmak mı istiyorsunuz? O zaman Xperia’nızı masanızdaki Akıllı NFC Etiketi’nize dokundurun. Wi-Fi kablosuz bağlantı açılsın, Xperia bilgisayarınıza bağlansın ve çektiğiniz fotoğraf ve videolar kendiliğinden bilgisayarınıza aktarılsın.****


Xperia™ Akıllı Etiket’ler ile hayat bu kadar kolay ve hızlı!
Xperia Akıllı etiketler Xperia S, Xperia P, Xperia Sola ürünleriyle birlikte sunulmaktadır.

*Otomatik Bluetooth senkronizasyonu için cihazlar arasında Bluetooth bağlantısının ilk olarak el ile eşleştirilmesi gerekmektedir.
**Ses kayıt uygulamaları Google Play üzerinden indirilebilir.
***Twitter ve Evernote uygulamaları ücretsiz olarak Google Play üzerinden indirilebilir.
****Bu özellik için bilgisayarda Windows 7 ve üstü işletim sisteminin yüklü olması, cihazların Wi-Fi ile senkronizasyona açık olması ve PC’de Media Go uygulamasının yüklü olması gerekir.