Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Polisten Muhabire Kelepçe
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep Muhabiri Uğur Aydıntürk, Seher Karakaş ile dünya evine girdi. Törende polis ekipleri, hiç ayrılmamaları dileğinde bulunarak genç çifte kelepçe taktı.

Turkuaz Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün töreninde tebrikleri kabul eden genç çiftin mutlulukları gözlerine yansıdı. Nikah işlemine geçildiğinde polisler, Uğur ve Seher Aydıntürk çiftine bir sürpriz yaptı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, çifte düğün hediyesi olarak kelepçe taktı. Polis ekipleri, çifte kelepçe takarak hiç ayrılmamaları dileğinde bulunurken, başta salondakilerin şaşkınlığına sebep olan bu durum daha sonra yerini tebessüme bıraktı. Meslektaşlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan İhlas Haber Ajansı Muhabiri Uğur Aydıntürk, arkadaşları ve protokol üyeleriyle birlikte halay çekti.

Genç çiftin nikahını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıyarken, şahitliğini Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcebbar Özkara, İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürü Mefail Akçatepe, Şehitkamil Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz ve Gaziantep Valiliği Basın Müdürü Muammer Karadeniz yaptı.

Başkan Tahmazoğlu'nun kimlik bilgileri teyidi sırasına heyecanlanan genç çift, nikah işlemi bitene kadar soğuk terler döktü. Aydıntürk çiftine evlilik cüzdanlarını Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın verdi.