Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Deniz Baykal Nikah Şahidi Oldu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Sinop'un Ayancık ilçesi belediye eski başkanı merhum Mustafa Sarısoy'un oğlu Ozan Sarısoy'un nikah şahitliğini yaptı.

Deniz Baykal eski dostu merhum eczacı Mustafa Sarısoy'un oğlu Ozan Sarısoy'un Ayancık Ayorsan Tesisleri'ndeki düğün merasimine katıldı. Deniz Baykal'a eski CHP Milletvekilleri Yılmaz Ateş ve Suat Binici, Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ile Sinop Milletvekili Engin Altay eşlik etti. Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün'ün kıydığı nikahta Ezgi ve Ozan çiftinin nikah şahitliğini Deniz Baykal, Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan ve Gazi Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Sedat Demircan yaptı.

Merhum Mustafa Sarısoy'un anısına bir saygı ve dostlara karşı bir sevgi olarak nitelediği ziyareti sırasında çok zor bir yolculuğa rağmen Ayancık'a geldiğini belirten Deniz Baykal, yakın zamanlarda vefat eden Sarısoy'un oğlu Ozan Sarısoy'un düğüne katılmak için tüm programını değiştirdiğini söyledi.

Nikah ardından Sinop'ta da eski dostlarını ziyaret eden Baykal'da bir restoranda balık ikram edildi. Baykal daha sonra bir otelin açılışına katıldı. Baykal açılış kurdelesini CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz ve Belediye Başkanı Baki Ergül ile birlikte kesti.