Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: İntihara Kalkışan Genci Askerler Kurtardı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kocaali ilçesinde, sahilden kendini denize atarak intihar etmek isteyen bir şahıs, jandarma komutanlığında görevli askerler tarafından kurtarıldı.

Olay, Kocaali İlçe Jandarma Komutanlığı binasının yakınında bulunan alanda meydana geldi. Eşiyle kavga eden Erkan M. (26), arkadaşı Erkan B. ile birlikte akşam saatlerinde sahile gitti.

İddialara göre Erkan M, bir süre sahilde arkadaşı ile konuştuktan sonra kendini suyun içine bıraktı. Bir anda şiddetli dalgaların arasında batıp çıkmaya başlayan Erkan M., akıntıya kapılarak sürüklendi. Denizin dalgalı olmasından dolayı arkadaşına yardım edemeyen Erkan B. ise yardım istemek amacıyla

bağırmaya başladı. Yardım çağrısını fark eden jandarma komutanlığında görevli bir başçavuş ve bir er, denizde ölümle boğuşan Erkan M.'yi kurtarmak için suya daldı. Erkan M.'yi kurtarmak için yoğun çaba sarf eden iki asker, adamı kıyıya çıkarmayı başardı.

Denizde çok su yuttuğu öğrenilen ve sahile çıkarıldığında bilinci yarı kapalı olan Erkan M., olay yerine gelen ambulansla Kocaali Devlet Hastanesine kaldırıldı. Erkan M., burada yapılan kontrollerin ardından Sakarya Yenikent Devlet Hastanesine sevk edildi. Erkan M.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı
Haber İçin Teşekkürler
Teşekkürler