Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Tatvan'da Kabotaj Bayramı Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: tatvan-da-kabotaj-bayrami-renkli-goruntu...9489_o.jpg]

Bitlis'in Tatvan İlçesi'ndeki Kabotaj Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikler çerçevesinde düzenlenen yarışmalara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.


İlçe merkezindeki İşletme Parkı'nda saat 12.00'de başlayan kutlamalara Kaymakam Süleyman Yılmaz, Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, Van Gölü Feribot İşletmesi Müdürü Şükrü Çelikyürek ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Van Gölü Feribot İşletmesi Müdürü Şükrü Çelikyürek, Van Gölü Feribot İşletmesi'nin Türkiye'deki diğer büyük limanlarla birlikte yük ve yolcu aktarmalarını sağlayan özel bir geçiş ve önemli bir köprü görevini üstlendiğini söyledi. Çelikyürek, "Özellikle Türkiye ile İran ve Türki Cumhuriyetlere giden demiryolu geçişini en iyi şekilde sağlayan Van Gölü feribot işletmesinin hizmetteki başarıları gün geçtikçe artıyor" dedi.

Konuşmaların ardından kutlamalar kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan yarışlarda yarışmacılar dereceye girmek için büyük çaba gösterdi. Kutlamalar, feribotla yapılan göl turuyla son buldu.
Haber İçin Teşekkürler
Teşekkürler