Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: İnebolu Belediye Başkanı Evlendi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

29 yıl önceki gençlik aşkı ile yaşamını muhteşem bir düğün ile birleştiren İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, düğün organizasyonunun yapıldığı alana kayıkların konvoy oluşturduğu yat ile geldi.

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, düğününe katılamayacaklar için gündüz çarşı içinde pilav dağıttırırken, gece ise davetlileri muhteşem bir düğün organizasyonu ile ağırladı.

İnebolu Liman mevkiindeki festival alanında gerçekleştirilen düğün için bin 500 kişilik alan hazırlandı. Nikah törenine, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Belediye Başkanları, Kazım Şahin, Kamil Aydınlı, Rıdvan Oyar, Şükrü Özün, Mehmet Şahin, Yargıtay üyesi Erdal Gökçen, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Seyit Aydın, İnebolu MYO Müdürü, Doç. Dr. Nejdet Gültepe, İnebolu Kaymakamı Kubilay Ant'ın içinde olduğu ilçe içinden ve dışından yaklaşık 3 bin kişi katıldı. İnebolu Liman Mevkiinde gerçekleştirilecek düğün için davetlilerin bulunduğu alana gelin ve damat denizden yat ile geldiler. Uzuner ve Şenel çifti yat ile gelirken, balıkçı tekneleri konvoy oluşturup sinyal ve siren lambaları ile yata eşlik etti. Alana giren çift Fransızca Samanyolu şarkısı ile dans etti.

Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun kıyması beklenen nikah törenini Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin kıydı. Milletvekili Emin Çınar'ın ve belediye başkanlarının şahitlik yaptığı nikah töreninde Kazım Şahin,

Uzuner Çiftine ömür boyu mutluluk dilerken, Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'na bir kez daha şifa diledi. Nikahları yapılan Uzuner çifti alandaki bütün masaları gezerek ilçe içinden ve dışından gelen davetliler ile sohbet etti.

Renkli simaların katıldığı nikah törenine gelen Kastamonulu sanatçı Hasan Yılmaz şarkılarını Uzuner çifti için söyledi. Ardından sahne alan sanatçı Hamiyet ise davetlilere düğün tadında müzik ziyafeti sundu.

İl dışından çok sayıda çelenk ve telgraf geldi.
Haber İçin Teşekkürler
Teşekkürler