Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: "Polis Şehitlerinde ve Yaralılarında Artış Var"
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Sosyal Hizmet Daire Başkanı Hüseyin Alsancak, "Son zamanlarda ülkemizin yaşamış olduğu terör hadisesi nedeniyle şehit ve yaralı sayımızda çok ciddi artışlar var" dedi.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 102. mevlit okutuldu. Mevlitte konuşan EGM Sosyal hizmet Daire Başkanı Hüseyin Alsancak, son zamanlarda artan terör olayına dikkat çekerek, "Kan akmasın, ülkemize barış hakim olsun" ifadesini kullandı.

Son zamanlarda Türkiye'de yaşanan terör olaylarında polis şehitleri ve yaralılarında ciddi artışların olduğunu belirten Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmet Daire Başkanı Hüseyin Alsancak, "Bugüne kadar görevleri esnasında bu ülkenin birliği ve beraberliği için halkın can, mal ve namusunu korumak için görev yaparken şehit olmuş olan arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Görevleri sırasında yaralanan ve gazi olan arkadaşlarımıza bu görev ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Son zamanlarda ülkemizin yaşamış olduğu terör hadisesi nedeniyle şehit ve yaralı sayımızda çok ciddi artışlar var. Temenni ediyoruz ki bu sıkıntı biran önce sona ersin. Kan akmasın, ülkemizde barış hakim olsun. Görevimiz gereği ülkenin birliğini asayiş ve güvenliğini sağlamak için mücadele etmek mecburiyetindeyiz. Bizim varlık sebebiz budur" şeklinde konuştu.

Amaçlarının şehitlerin anılarını ve hatıralarını yaşatmak olduğunu belirten EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, "Bugün 102. kez şehitlerimiz için anma programı düzenliyoruz. Emniyet Teşkilatı ile birlikte sosyal aktivitelerde bulunarak şehitlerimizin yanlarında her zaman olduğumuzu bilmelerini istiyorum" dedi.

Maçhka Restaurant'ta yapılan mevlide Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmet Daire Başkanı Hüseyin Alsancak, Emniyet Müdür Yardımcıları, Türkiye Polis Emeklileri Derneği (PERDER) Samsun Şube Başkanı Metin Çağlarırmak, Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Türkiye Harp Malulü Şehit ve Gaziler Derneği üyeleri, Ak Parti İl Kadın Kolları üyeleri, polis memurları, şehit aileleri ve yakınları katıldı.

EMŞAV bu ayki mevlidi Haziran ayında şehit olan Polis Memurları Şehit Lütfi Çelik ve Sevkan Yavuz için okuttu. Mevlitte şehitlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı. Mevlide katılan şehit yakınlarının duygulandıkları gözlendi. Mevlit sonunda EGM Sosyal Hizmet Daire Başkanı Hüseyin Alsancak, Maçhka Restaurant sahiplerinden Mustafa Bahadır'a yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Okunan mevlidin ardından katılanlara ikram yapıldı.
Haber İçin Teşekkürler
Teşekkürler