Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Menemen ile Ohri Ticaret Odaları Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Mekedonya ile Türkiye arasında ticari ilişkilerin gelişmesi için Menemen Ticaret Odası ile Ohri Ticaret Odası arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Makedonya Ticaret Odası'nın düzenlediği toplantıda konuşan as başkan Müfti Rujdi, Türkiye ile Makedonya arasında her alanda ve özellikle ekonomi alanında güzel gelişmelerin var olduğunu söyledi.

2011 yılında iki ülke arasında ki ticaret hacminin 417 milyon 200 bin dolara ulaştığını ve bir yıl öncesiyle kıyaslayarak yüzde 34.1 artış olduğunu, 2012 yılının Ocak- Nisan döneminde de 103 milyon dolar ticaret hacmine ulaşıldığını ifade etti.

Görüşmeler sırasında şirket temsilcileri kendi ürünlerini tanıtarak işbirliğin genişlemesi için karşılıklı ziyaretlerin gerçekleşmesini istediler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, süt ve süt ürünleri, turizm, otelcilik, orman ürünleri ve tarımla ilgili yatırımların yapılması için geldiklerini ifade etti.

Ziyaretlerinin amacı Türkiye ile Makedonya arasında işbirliğini geliştirmek,güçlendirmek ve iş adamlarını bir araya getirmek olduğunu söyledi.
Teşekkürler