Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Playboy Kızını 'Özel Yetenek' Saydılar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: playboy-kizini-ozel-yetenek-saydilar-3748124_6000_o.jpg]

Dünya gittikçe değişiyor ve eskiden utanılarak ya da gizli gizli yapılan işler artık çok rahat yapılıyor. Hatta rahatça yapılabilmesi bir yana bu işler mükafatlandırılıyor bile.

Bu açıklamanın belki de en net örneği geçtiğimiz gün Amerika'da yaşandı. Amerikan Hükümeti Playboy'un kurucusu Hugh Hefner'ın Kanadalı eski kız arkadaşı Shera Bechard'a "sıradışı yetenek" olarak sınıflandırdı ve ABD vize işlemlerini bu prosedüre göre yaptı. Bu yaşanan tuhaf olay ülkenin vize politikasını tartışmaya açtı.

Playboy dergisinin 2010 Kasım sayısında orta sayfa güzeli olan Bechard'ın topluma tek "katkısı," Twitter üzerinden başlattığı "Oynak Cuma" hareketi. Bechard ile başlayan bu harekete katılanlar her cuma günü yarı çıplak bir fotoğraflarını takipçileriyle paylaşıyorlar. Playboy ise her hafta en seksi fotoğrafı seçip dergide yayınlıyor.

Reuters, Playboy güzeli seçilmenin "Nobel Ödülü kalibresinde sayılamayacağını" belirttiği haberinde, buna rağmen ABD Yönetimi'nin Bechard'a "sıradışı yetenek" kontenjanından vize verdiğini bildirdi. "Dâhi" yabancılara binbir güçlükle verilen O-1 ve EB-1 tipi vizeler genelde Hollywood ve Silikon Vadisi'nin yurtdışından yaptığı transferlere ayrılıyor. Örneğin CNN'de şovmen Larry King'ın yerine transfer edilen İngiliz gazeteci Piers Morgan'a O-1 vizesi verilmişti.