Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Milli kaleci, Karabükspor'da
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 604164717283.jpg]

Kardemir Karabükspor, Spor Toto 3. Lig takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un kalecisi Abdulaziz Demircan'ı renklerine bağladı.

Ümit Milli Takıma seçilen 21 yaşındaki Abdulaziz Demircan, Metin Türker Tesisleri'nde resmi imzayı attı. İmza törenine Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak da katıldı. 4 yıllık sözleşmeye imza atan Abdulaziz Demircan, "Böyle büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. İnşallah Karabükspor'da uzun seneler başarıyla mücadele ederim. Tabii ki sonrasında da herkes gibi benimde Avrupa'ya gitme hedefim var, ama öncelikle bu kulübe olan borcumu ödemek istiyorum. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

ALMANYA KAMPINDAN VAZGEÇİLDİ

Bu arada kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada: "Almanya kamp programımız değiştirildi. Alman Futbol Federasyonu (DFB), "Türk takımlarının Almanya'da hazırlık maçları oynamaması kararı" aldı. Bu karara tepki olarak Almanya'da yapmayı planladığımız 2. etap kampı iptal edildi. Gerede'deki ilk etap kamptan sonra Avusturya'da bir kamp planlanılıyor." denildi.