Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Ardeşen'de Şüpheli Çanta Paniği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Rize'de sahipsiz bir çanta, polis ekiplerini alarma geçirdi. Çanta bomba imha uzmanınca etkisiz hale getirilirken, Rizeliler olayı eğlence konusu yaptı.

Alınan bilgiye göre, Ardeşen'in Merkez Mahallesi'nde meydana gelen olayda, park girişinde asılı çanta vatandaşların dikkatini çekti. Vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, emniyet şeridi çekerek bölgeyi güvenlik altına aldı. Söz konusu sokağı araç ve yaya girişine kapatan ekipler, vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Ardından bomba imha uzmanı geldi. Çanta fünye ile kontrollü şekilde patlatıldı. Çantadan çeşitli eşyalar, sigara ve jilet çıktı.

VATANDAŞ EĞLENCE KONUSU YAPTI

Şüpheli çantanın içerisinden eşya çıkmasıyla birlikte rahat bir nefes alınırken, olayı izleyen vatandaşlar durumu eğlence konusu yaptı. Bir vatandaş, patlatılan çantayı eline alarak, içindeki eşyaları tek tek çıkarıp sunum yaptı. Şahıs, "Bu çantanın sahibi benden de fakirmiş zavallı" dedi. Bazı vatandaşlar ise, "Burası Ardeşen, burada bombanın ne işi var" ifadelerini kullandı.