Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Napoli Rüzgarı Perabulvari.Com İle İstanbul'da Esecek
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Perabulvari.com, üyelerini eşsiz ayrıcalıklarla buluşturmaya devam ediyor. 28 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında perabulvari.com'dan alışveriş yapacak 10 şanslı kişi yapılacak çekilişin ardından makarnanın üstadı ünlü şef Giuseppe Pressani ile harika soslarla enfes makarnalar yapma fırsatını yakalayacak!

Tüm gün sürecek bu özel workshop'a katılmak isteyenlere Giuseppe Pressani'nin bir de mesajı var: "Bugüne kadar perabulvari.com'da sizlerle beni heyecanlandıran tarifleri paylaşma imkanı buldum. Şimdi ise birlikte makarna yapacağız. Eminim ki makarna pişirmek bugüne kadar hiç bu kadar zevkli olmamıştı diyeceksiniz!"

Ev, dekorasyon ve tasarıma dair ürünleri bir araya toplayan perabulvari.com, ziyaretçilerini makarnanın üstadı Giuseppe Pressani ile bir araya getiriyor. Çalışma hayatına 1989 yılında New York'ta başlayan ünlü İtalyan şef, uzun zamandır harika tariflerini perabulvari.com ziyaretçileriyle paylaşıyordu. Bu kez ise perabulvari.com ekibinin organizasyonu ile ünlü İtalyan şef makarna workshop'unda özel tarifleri şanslı 10 kişi ile paylaşmaya hazırlanıyor.

Öncelikle www.perabulvari.com'a üye olan sonra da 28 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında 75 TL ve üzerinde alışveriş yapanlar, çekilişe katılma şansını yakalayacak. Çekilişle belirlenen 10 kişi, 12 Temmuz Perşembe günü saat 16:00'da İstek Vakfı Balmumcu Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek etkinliğe katılabilecek. Üyeler etkinlikte muhteşem makarna tariflerini öğrenmenin yanı sıra De Cecco'dan hediye paketleri de kazanacak.