Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Kılıçdaroğlu: "Tutuklu Milletvekili Ayıbından Türkiyeyi Kurtaracağız"
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, demokrasi ve özgürlük haklarını kullanacaklarını belirterek, "Tutuklu milletvekili ayıbından Türkiye'yi kurtaracağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, demokrasi ve özgürlük haklarını kullanacaklarını belirterek, "Tutuklu milletvekili ayıbından Türkiye'yi kurtaracağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Didim Belediyesi tarafından bakımı ve onarımı tamamlanan Yalı Caddesi'nin açılışı yaptı. Yoğun Aydın programının ardından Didim'de Onur Akın konserini izleyen Kılıçdaroğlu, günün yorgunluğunu attı. Sahneye CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın ile birlikte çıkan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Altınkum Plajını dolduran 10 bine yakın kişiye seslendi.

Konser öncesi konuşan Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin demokrasi ve özgürlüğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu savundu. Barış, hoşgörü ve dostuluğu egemen kılacaklarının altını çizen Kılıçdaroğlu "Demokrasi ve özgürlük hakkımızı kullanacağız. Tutuklu milletvekili ayıbından Türkiye'yi kurtaracağız. Özel yetkili mahkeme ayıbından adaleti kurtaracağız. Nazım'ın dediği gibi, 'Sen yanmazsan, ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa' Bedel varsa bedeli de ödeyeceğiz. Onun için yola çıktık, korkmayacağız, direneceğiz. Yeter ki Türkiye demokrasi ve özgürlük cenneti haline gelsin" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Didim'de konsere katılanlarla birlikte Türkiye'ye seslenerek "Didim'den İstanbul'dan, İzmir'den Hakkari'den Diyarbakır'dan Sinop'tan selam olsun selam olsun Güzel Türkiye Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine yaşamak dileğiyle" diyerek sözlerini tamamladı.

Ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Onur Akın ile halkı selamlayan Kılıçdaroğlu bir süre konseri dinledi. Geceyi Didim'de geçirecek olan Kılıçdaroğlu daha sonra kalacağı otele geçerken "Başbakan Kılıçdaroğlu" sloganları arasında alandan ayrıldı. Kılıçdaroğlu'nun ayrılmasının ardından devam eden konserde, Onur Akın söylediği parçalarla Altınkum Plajı'nı dolduran kalabalığa müzik ziyafeti çekti.