Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Yol Kenarına Bırakılan 2 Günlük Bebeği Turist Emzirip Jandarmaya Teslim Etti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Ahmetbeyli Köyü yakınlarında, yol kenarına 2 günlük bir bebek terk edildi.

İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Ahmetbeyli Köyü yakınlarında, yol kenarına 2 günlük bir Bebek terk edildi. Yoldan geçen turist kafilesi tarafından ağlaması üzerine fark edilen Bebek, kafilede bulunan ve yeni anne olan bir kadın turist tarafından emzirildikten sonra jandarmaya teslim edildi. Talihsiz Bebek jandarma tarafından hastaneye kaldırıldı. Bebeği yol kenarına bırakan kişinin bulunması için çalışma başlatıldı.

Ahmetbeyli Köyü yakınlarındaki yoldan taksiyle geçen bir grup yabancı turist, saat 14.00 sıralarında yol kenarına ağlayan bebeği fark ederek durdu. Araçtan inen turistlerden kısa süre önce Bebek sahibi olan yabancı uyruklu kadın, bebeği emzirdi. Turistler daha sonra bebeği, Ahmetbeyli Jandarma Karakolu'na götürerek görevlilere teslim ettti. Yapılan işlemlerin ardından Bebek, Selçuk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Göbek bağının bile düşmediği ve iki günlük olduğu tahmin edilen kız Bebek, bakım için küvöze konuldu.

Bebeği bulan turistlerin, Adnan Mendenes Havalimanı'ndan taksiye binerek tatillerini geçirecekleri otele gittikleri, yol kenarına terk edilen bebeği de tesadüfen gördükleri öğrenildi. Jandarma ekipleri, bebeğin annesini bulmak için çalışma başlattı.