Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Cıne5'te 2 Temmuz'da, İki Yeni Program Başlıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
CINE5, 2 Temmuz Pazartesi gününden itibaren iki yeni programla izleyicileri buluşturuyor.

Aynur Ayaz'ın sunduğu "Anne Hikayeleri" ile hafta içi her gün, hayatlarımızın en kıymetli varlıkları annelerimizin, acı tatlı hikayelerine tanık olacak, Paşhan Yılmazel'in sempatik ve eğlenceli sunumuyla "Tahmin Et " de ise yarışmanın keyfine ve şansınızın farkına varacaksınız.

ANNE HİKAYELERİ
HER ANNENİN ACI TATLI BİR HİKAYESİ VARDIR…


Annelerimiz, bizi ilk kucaklarına alan, besleyen, büyüten, onca fedakarlığı hiç gözünü bile kırpmadan yapan en kutsal varlıklarımız. Artık annelerimizin hikayelerini kendi sesleri ile dinleyecek, binlerce yüzlerce annenin ortak olacağı anne mektupları ve hikayeleriyle CINE5 ekranlarında buluşacağız. Aynur Ayaz'ın farklı sunumuyla annelerimize söyleyemediklerimizde Anne mektuplarıyla ile anlatılacak. Hayatın içinde fark edilmeyen ama fark yaratan anneler, "Anne Hikayeleri"nde gerçek yaşam öykülerini paylaşacak. "Anne Hikayeleri" 2 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün " Türk Sineması Kuşağı'nın hemen ardından CINE5 ekranlarında.

TAHMİN ET

YARIŞMA SEVERLER"TAHMİN ET" İLE ŞANSLARINI EKRANDA DENİYOR…


Sunuculuğunu Paşhan Yılmazel'in yaptığı eğlenceli yarışma programı "Tahmin Et" ile yarışmak için, bilgiden çok şansa ihtiyacınız var. Çünkü asıl sorular sokaktaki insanlara soruluyor, onların verdiği cevapları tahmin etmek ise stüdyodaki yarışmacılara düşüyor. Acar muhabir Ferhat sokak sokak dolaşıyor, bir yandan da Paşhan Yılmazel'le tatlı tatlı atışıyor. Her şeyi bilen çocuk Bilge Ege, yarışmacıların zorlandığı bilgi sorularını bir bir cevaplandırıyor. "Tahmin Et" ile yarışan stüdyodaki yarışmacılara gerçekten şans dilemek gerekiyor. "Tahmin Et" 2 Temmuz Pazartesi'den itibaren hafta içi her akşam Yabancı Sinema kuşağının hemen ardından CINE5 ekranlarında.