Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Belediye Başkan Yardımcısı Özyayla, Serbest Bırakıldı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Çanakkale Belediyesinde, yolsuzluk operasyonu kapsamında dün ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülen, bu sabah da adliyeye sevk edilen Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Çanakkale Belediyesinde, yolsuzluk operasyonu kapsamında dün ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülen, bu sabah da adliyeye sevk edilen Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Diğer 2 belediye çalışanı ise tutuklandı.

Yolsuzluk soruşturması kapsamında dün ifadesine başvurulmak üzere Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne çağırılan Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla ile birlikte Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nde görevli 2 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. Savcıya ifade veren Özyayla ve diğer 2 kişi, mahkemeye sevk edildi. Çanakkale Adliyesinde görülen duruşmanın ardından, belediye başkan yardımcısı Handan Özyayla, mahkemece serbest bırakıldı. İsmail K. ile Mustafa Ö ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Özyayla'yı adliye önünde bekleyen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise adliye çıkışında, "Başkanı sağlam olan yerin yardımcısı da sağlam olur. Başkanını alamayanlar, yardımcısını kurcalamasınlar. Başkan burada. Tezgah kurmaya gerek yok. Tuzak kurmaya gerek yok" dedi.