Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Yeni Smart VIERA TV’ler satışta
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 20120627124011_panasonic_dokun_paylas.jpg]
Yeni Smart VIERA TV’ler 1.699 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

Panasonic’in 2012 model Smart VIERA TV’leri zarafet ve zekayı olağanüstü şık tasarımlarda buluşturuyor. Smart VIERA TV’lerin getirdiği en önemli yeniliklerden biri “Dokun ve Paylaş” özelliği sayesinde akıllı cihazdan televizyona, televizyondan akıllı cihaza tek dokunuşta içerik aktarımına olanak tanımaları.

Panasonic Smart VIERA TV’nin beş üstün özelliği arasında Görüntü Kalitesi, Ağ Oluşturma, Kolay Kullanım, Tasarım ve Çevreci özellikler yer alıyor. Keyifli, kolay kullanıma ilaveten, etkileyici bir görüntü ve ses kalitesi sağlamayı amaçlayan ve bağlantı seçenekleriyle oturma odalarını dünyaya bağlayan Panasonic Smart VIERA TV’lerle tablet ya da akıllı telefon gibi akıllı cihazlarla iletişim kurmak da son derece kolay. Televizyonun “Dokun ve Paylaş” özelliği sayesinde akıllı cihazdan televizyona, televizyondan akıllı cihaza tek dokunuşta içerik gönderilebiliyor. Smart VIERA TV’lerin tüm teknolojileri, şık, çevre dostu ve yüksek kalitede malzemeler kullanılarak üretildi.

Hem LCD/LED hem de plazma ekranda yepyeni bir eğlence deneyimi sunan Smart VIERA’nın başlıca özellikleri şöyle sıralanıyor:

Görüntü kalitesi
Yeni VIERA IPS LED panelleri son derece pürüzsüz hareket ve geniş izleme açısı sunma konusunda çok verimli; en son çıkan VIERA NeoPlasma panelleri ise en derin siyahlar ve en zengin ton seviyeleriyle birlikte 2500Hz’ye kadar FFD (Odaklı Alan Sürücüsü) sunuyor.

Ağ oluşturma – “Dokun ve Paylaş” ayrıcalığı
Tüm Smart VIERA TV’lerde bulunan VIERA Connect özelliği online içerik, çok sayıda uygulama ve web içeriklerine kolay erişim sağlıyor. Wi-Fi ve DLNA becerisi ise Smart VIERA modellerini sorunsuz bir şekilde evlerdeki bilgisayar ağına entegre ediyor. Smart VIERA TV böylece evdeki diğer cihazlarla da iletişim kurabiliyor. Ayrıca tüm modellerde HDMI ve USB girişi bulunuyor.

Kolay kullanım
WT50 ve VT50 Smart VIERA TV serilerinde yeni dokunmatik uzaktan kumanda bulunuyor. VIERA Remote (Uzaktan Kumanda) Uygulaması ise kullanıcılara akıllı telefon ya da tabletlerini dokunmatik ekranlı uzaktan kumanda olarak kullanma imkanı verir. Televizyon izlenirken aynı zamanda Skype özelliği de kullanılabiliyor.

Şık tasarım
Smart VIERA TV’ler ince ve hafif bir görünüm sağlarken, metal ve cam konsepti de zarif ve şık özellikler sunuyor. Fırçalanmış alüminyum veya cam gibi en yüksek sınıf materyaller, yüksek performanslı ekranı öne çıkarıyor.

Çevre dostu
VIERA TV’ler, enerji tasarrufu sağlayarak TV keyfinin maliyetini de düşürüyor. VIERA IPS modellerinin pek çoğu, önde gelen enerji verimliliği kanıtı olan, Avrupa Birliği’nin resmi enerji verimliliği indeksine göre A+ derecesini almayı başarıyor. VIERA Plazma, çok uzun bir ömür (100 bin saate kadar) sunuyor ve TV panelleri çevresel etkiyi azaltmak açısından kurşun içermiyor.
Teşekkürler ;)
Rica ederim