Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: AOC Avrupa ekran pazarında ilk on'da
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 20120627124421_aoc.jpg]

Ekran uzmanı AOC önde gelen monitör sağlayıcıları arasındaki konumunu başarılı bir şekilde güçlendirdi.


Avrupa’daki pazarın daralmasına rağmen, AOC Avrupa’da 2012’nin ilk çeyreğinde ilk on tedarikçi arasındaki konumunu güçlendirmeyi başardı. Hatta bazı ülkelerde kayda değer bir büyüme de gerçekleşti. Güney Avrupa ülkelerindeki ekonomik kriz nedeniyle, hem tüketiciler hem de şirketler satın almalarda isteksizlik gösterdiler, bu nedenle de AOC’nin aslında iyi olan satışları, diğer pek çok rakibin de yaşadığı gibi, engellerle karşılaştı.

AOC Fransa’da harika sonuçlar elde etti. İlk çeyrekte 46,000’den fazla ünite satıldı – bu da bir önceki yıla kıyasla (Q1/2011 – Q1/2012) % 30’luk bir artış ve Fransa’da AOC’nin bugüne kadarki en iyi çeyrek dönem performansı anlamına geliyor. Satış rakamları iki yıl içinde iki katına çıkarak AOC’yi Fransa pazarında yedinci sıraya yükseltti.

Bir önceki yıla kıyasla Polonya’da ve Almanya’da satışlar biraz arttı. Dinamik bir piyasa olan Polonya monitör piyasasında, 2012’nin birinci çeyreğinden sonra AOC altıncı sıraya yerleşti.

Ekonomik krize rağmen, İspanya’daki satış ekibi işlerini bir önceki çeyreğe oranla % 25 arttırdı. Sonuç olarak AOC, Q1/2012’nin sonunda İspanya’da sekizinci sıraya yerleşti.

İlk çeyrekte satılan 76,000’in üzerinde ünite ile AOC 2012 yılında Rusya’da gelmiş geçmiş en yüksek satış rekorunu kırdı. Şu anda yedinci sırada bulunan AOC’nin pazar payı % 5.5’e yükseldi. Bir önceki yılla karşılaştırıldığında (Q1/2011 – Q1/2012), bu satış rakamlarının neredeyse üç katına çıktığını gösteriyor.

Başka bir başarı da Norveç’te elde edildi. İlk çeyrekte AOC, % 7’nin biraz altındaki payıyla ekran piyasasında ilk beşe girmeyi başardı.
Teşekkürler ;)
Rica ederim