Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Motorola Telsizler Türkiye’de
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 20120627051901_motorola_mtp3100_dijital_telsiz.jpg]

Kamu ve kurumsal şirketlere yönelik kritik haberleşme çözümleri alanının önde gelen sağlayıcılarından Motorola Solutions, TETRA telsiz portföyüne yeni MTP3000 telsiz serisini ekledi.


Üç yeni model içeren MTP3000 serisi, kullanıcıların temel beklentisi olan daha fazla güvenlik ve sağlamlık ihtiyacına cevap vermenin yanı sıra, ses kalitesi, şebeke kapsama ve sağlamlık alanında getirdiği gelişmeler sayesinde standartları yeniden tanımlıyor. MTP3000 serisi telsizler, başlangıçtan gelişmiş düzeye kadar uzanan farklı operasyonel ihtiyaçlara uygun özellikleri ile kullanıcılara yeni seçenekler sunmaktadır.

Pazardaki en yüksek alıcı hassasiyetini sunan MTP3000 telsizler, Avrupa Telekomüniksasyon Standartları Enstitüsü (ETSI) telsiz spesifikasyonları ile karşılaştırıldığında menzilde %14, şebeke kapsama alanında (network coverage) ise %30 artış sağlamaktadır. Daha üstün ses kalitesi, optimum ses yüksekliği ve netliği sağlayacak şekilde tasarlanan MTP3000 serisi, gelişkin mikrofon sisteminin de katkısıyla kullanıcıların en gürültülü ortamlarda bile net şekilde duymalarını ve duyulmalarını garanti altına almaktadır.

Motorola’nın Entegre Terminal Yönetim Sistemi tarafından desteklenen MTP3000 serisi şirketlerin telsiz filolarını etkin biçimde yönetmesini kolaylaştırırken, IP55 sertifikalı dayanıklı yan konnektörü sayesinde kullanıcıların aksesuarları iki saniyeden kısa sürede takıp çıkarmasına olanak tanımaktadır. Ses ve grup için iki ayrı kontrol düğmesi ile kullanıcılara analogdakine benzer bir deneyim sunan MTP3000 telsizlerin kullanıcı ekranı, değişen ışık koşullarına uyum sağlamaktadır.

Giriş düzeyindeki telsizleri temsil eden MTP3100 serisi, TETRA’nın avantajlarından yararlanmak isteyen ancak gelişkin iletişim özellikleri veya veri paylaşımı için gerekli klavyeye ihtiyaç duymayan kuruluşlar için geliştirilmiştir. Örnek kullanıcı kitlesi arasında merkezle iletişim kuran güvenlik devriyeleri veya büyük endüstriyel kuruluşta operasyonları koordine eden bakım ekipleri yer almaktadır.

Daha kritik görevlerde çalışan giriş düzeyindeki kullanıcılara güvenilir iletişim sunan MTP3200 telsizler, veri tabanına erişim ve bilgi paylaşımı gibi veri merkezli ihtiyaçlara cevap vermektedir. Kullanım alanları arasında itfaiye personelinin olay sırasında takip ve yönlendirilmesi, polis güçlerinin gözetim esnasında merkez veri merkeziyle gerçek zamanlı bilgi paylaşımı yer almaktadır. Bluetooth bağlantısı ile sahadayken tarayıcı, yazıcı ve mobil bilişim cihazlarına kablosuz bağlanarak esneklik ve verimlilik artışı sağlayan telsizlerde GPS özelliği de bulunmaktadır. Böylelikle zorlu görevlerde çalışan personelin yer tespiti ve takibi olanaklı hale gelmektedir.

Yukarıdaki özelliklere ek olarak klavyesi bulunan MTP3250, kritik görevler sırasında birbiriyle gerçek zamanlı iletişim kurmaya ve birlikte çalışmaya ihtiyaç duyan kullanıcıları hedeflemektedir. Yanan binanın tahliyesi sırasında ekip üyeleriyle iletişim kuran itfaiye yöneticileri, takipteyken şüpheli detaylarını güvenli şekilde paylaşmaya ihtiyaç duyan polis memurları veya saniyeler içinde karar vermek zorunda olan acil durum müdahale ekipleri MTP3250 telsizlerin kullanıcı kitlesini oluşturmaktadır.
Teşekkürler ;)
Rica ederim