Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Beşiktaş'a TT Arena kapalı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 813100117787.jpg]
Beşiktaş'a TT Arena kapalı
Adnan Öztürk, Beşiktaş'ın talebini uygun bulmadıklarını Bakan Suat Kılıç'a ilettiklerini söyledi.


Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon maçlarını Türk Telekom Arena'da oynama talebini kabul etmediklerini söyledi.

Yeni sezon öncesi İnönü Stadı'nın yerine yeni stadın yapılacak olması nedeniyle Beşiktaş'ın gelecek sezon maçlarını Türk Telekom Arena Stadı'nda oynamak istemesi üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bakanlık binasında Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ü kabul etti.

Yapılan toplantının ardından çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adnan Öztürk, Beşiktaş'ın talebini uygun bulmadıklarını Bakan Suat Kılıç'a ilettiklerini söyledi. Öztürk, Bakan Suat Kılıç'ın daveti üzerine bakanlığa geldiklerini ifade ederek, "Beşiktaş Kulübü'nün bizden bir talebi vardı. Biz sayın bakanın huzurunda da bu talebi yerine getiremeyeceğimizin nedenlerini anlattık ve nihai cevabımız olarak da 'Hayır biz bunu uygun görmüyoruz' dedik. Sayın bakanımız bize iyi bir ev sahipliği gösterdi. Her zamanki nezaketi ve dinamikliği ile. Konu bundan ibarettir. Çıkan karar olarak: Galatasaray Kulübü olarak kararımızı, Beşiktaş başkanına spor bakanımızın huzurunda açıkladık. Biz bu talebinizi uygun görmüyoruz dedik ve bu konu bizim için burada kapanmıştır dedi.