Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: İkramiyesini almaya borç parayla gitti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 717594923394.jpg]

Salihli ilçesinde emekli memur Demir Kaya Onaran (60), ''10 Numara'' oyunundan kazandığı 108 bin liralık ikramiyesini İzmir'den almaya, kuponunu yatırdığı bayiden temin ettiği borç parayla gitti.

Demir Kaya Onaran, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2-3 gün önce Sayısal Loto'da şansını denediğini ve 7,5 lira kazandığını söyledi. Bu parayla ''10 Numara'' oynadığını dile getiren Onaran, şöyle konuştu:

''Sabah erken saatlerde de loto bayisine giderek, ikramiye çıkıp çıkmadığını sordum. 'Zengin olduk mu?' dedim. Kuponu makineye okutunca kazandığımı öğrendim. Yanımda 2 lira olduğumu ve İzmir'e gidemeyeceğimi söyledim. Bunun üzerine bayi 50 lira verdi ve İzmir'e gidip çeki alıp geldim. İkramiyeyle parayla ev alacağım.''

Bayi Yaşar Şapçı ise Demir Kaya Onaran'ın, işyerine gelip, ''Beni zengin eder misin?'' diye sorduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Ben de 'Ederim tabii ki' dedim. Makineye 5 kolon oynatıp kuponu kendisine verdim. Daha sonra yine geldi. Oynadığı kuponla büyük ikramiyeyi kazandığını öğrendik. Bana ikramiyeyi nereden alacağını sordu. Ben de İzmir'den alabileceğini söyledim. Cebinde 2 lira olduğunu söyleyince 50 TL verdim. İzmir'e gidip çekini alıp gelmiş.''