Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Terim çıldırdı, işi bitirmeye gidiyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: fatih-terim-tepki-51478_501.jpg]

Galatasaray'da akşam yapılan Ünal Aysal-Fatih Terim zirvesinden sonra, Terim ipleri eline almaya karar verdi. Tecrübeli teknik adamın, Aysal ile yaptığı görüşmede, Bülent Tulun'un çalışmalarından memnun kalmadığı için bu kararı aldığı ortaya çıktı.


Fatih Terim'in verdiği rapor doğrultusunda Abdürrahim Albayrak yerli, Bülent Tulun ise yabancı oyuncuların transferiyle ilgilenecekti. Fakat Bülent Tulun'un özellikle Oussama Assaidi transferinde yaptığı hatalar Fatih Terim'in sabrını taşırdı. Fatih Terim, transferlerin bir türlü sonuçlanmamasının ardından Başkan Ünal Aysal'dan izin alarak devreye girmeye karar verdi. Harekete geçen Fatih Terim, bundan sonra transfer görüşmelerine bizat katılacak.

Fatih Terim ilk iş olarak Madrid'de Hamit Altıntop ile birebir bir görüşme yapacak. Fatih Terim bu görüşmede Hamit'ten özel bir istekte bulunduğu ve menajeri Reza Fazelli'yi görüşmeye çağırmamasını istediği öğrenildi. Fatih Terim'in bu görüşmede Hamit'ten ödemeler konusunda anlayış isteyeceği de bildirildi.

Fatih Terim daha sonra Milano'ya geçerek gündemde yer alan Felipe Melo, Giampaolo Pazzini ve Milos Krasic transferlerine son noktayı koymaya çalışacak. Fatih Terim'in Juventus tarafından Torino'ya çağrılan Melo ile bir görüşme yaparak bir sezon boyunca birlikte çalıştığı oyuncusundan indirim isteyecek.

Bu arada Fatih Terim'in Ünal Aysal ile yaptığı görüşmede Başkan'dan, "Başkanım lütfen transferler için tarih vermeyin. Bu sizin üzerinizde gereksiz bir baskı oluşturuyor" dediği de gelen dedikodular arasında.