Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Baskın 2015 ( BRRip XviD ) Sansürsüz - VKRG Yerli Film indir
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[CENTER]
[Resim: 7AY0ml.jpg]

Hikaye 5 polis arkadaşın bir gece gizemli bir kabus ağının içine düşmesini anlatıyor. Gece devriyesi esnasında gelen yardım çağrısı üzerine destek için gittikleri yerde, kendilerini dış dünyayla iletişimleri kesilmiş bir şekilde eski bir Osmanlı karakolu harabesinin karşısında buluyorlar.

Baskın aslında Can Evrenol'un 2013 yılında çektiği aynı isimli kısa filminden yola çıkılarak uzun metraj haline getirdiği bir proje. Kısa film dünya genelinde kırktan fazla korku filmi festivalinde yer alarak büyük ses getirmişti.

Uzun metrajın Toronto'da açıklanmasının ardından, kısa sürede Amerika, İspanya, Fransa, Almanya, İngiltere, Arjantin, Meksika, Kore ve Japonya'daki korku filmi festivallerinden de resmi seçki haberleri gelmek üzere.

Yapımcı firma MO Film ve line-production'da Film Colony'nin desteğiyle, 4 hafta süren ön hazırlıktan sonra başlayan çekimler, 28 gecede tamamlandı. Hiç gün ışığı kullanılmayan filmde, görüntü yönetmenliğini Alp Korfalı, sanat yönetmenliğini Sıla Karakaya yaparken, projenin yazım ve çekim aşamasındaki en önemli isimlerinden biri de Zombistan ve Şafak Ayazı gibi çizgi romanlarından tanıdığımız Cem Özüduru oldu. Çekimler geçtiğimiz Aralık ayında, İstanbul'da 4 farklı mekanda yapıldı.

[Resim: MkXO0k.jpg]

[Resim: 4krmWq.gif]

[Resim: aE6v0Q.png]
http://turbobit.net/kcpg0bx6oqfp.html



[/CENTER]