Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Ali Baba ve 7 Cüceler (2015) DVDRip Tek Link - 12 Alternatif
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[center][Resim: 6PnN49.jpg]

Tür: Aksiyon, Komedi, Macera
İmdb Puanı: 6.9
Vizyon Tarihi: 13 Kasım 2015 (Türkiye)
Süre: 114 dakika

Bahçe cüceleri yapıp satan Şenay Cüccaciye'nin sahibi olan Ali Şenay (Cem Yılmaz) ve İlber (Çetin Altay) işlerini büyütüp dünyaya açılmak için Sofya'da bir fuara katılırlar. Ancak fuarda işler istedikleri gibi gitmez ve başlarını büyük belalara sokarlar.

Mançov adlı kötü kalpli bir adamın planlarından haberdar olan Şenay ve İlber, onun hain planlarını durdurabilmek için yeni tanıştıkları Memedov ve Veronika ile büyük bir mücadeleye girişirler.

Cem Yılmaz'ın yazıp yöneterek başrolünde oynadığı 4. film olma özelliğini taşıyan Ali Baba ve Yedi Cüceler, Bulgaristan'da çekildi. Filmde Cem Yılmaz ve zengin oyuncu kadrosunun yanında Rus model İrina İvkina da ilk kez bir sinema filminde yer alacak.

[Resim: Zkd3LZ.jpg]

turbobit

http://ouo.io/yTn4O

uploaded

http://ouo.io/DCitg2

Jheberg Multi Tek Link 12 Alternatif

(uploaded,uptobox,1fichier,jeodrive,tusfiles,filerio,oboom,hugefiles,uplea,nitroflare,dl.free.fr,turbobit,openload,mega.co.nz)

http://ouo.io/b5c6x7

ouo.io sayfasını geçtikten sonra sağ üstte 5 saniye geriye sayma bittikten sonra Continue yazısına tıklayın açılan sayfada telecharger le fichier yazısına tıklayın linkler karşınızda istediğiniz linkten indirebilirsiniz.

[Resim: 8DE9Xd.jpg][/center]
Film için teşekkürler.
thankssss