Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Kaçış 1950 (2015) HDTVRip XviD Tek Link - 15 Alternatif
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[center][Resim: 6PPrrP.jpg]

1950 - 1970 yılları arasında Bulgaristan'da gördükleri baskıdan dolayı Türkiye'ye kaçmaya çalışan 3 Türk gencinin hikayesi anlatılıyor. On yaşından beri gazetelere yazılar yazan Mustafa'nın gözünden, dönemin koşullarının aktarıldığı film, küçüklüğünden beri Türkiye'ye gitmek isteyen fakat Bulgaristan'daki askerlik kurallarını ihlâl ettiği için turist olarak bile giremeyeceği ülkenin hasretiyle yanıp tutuşur. Öyle ki evlenip aile kurduktan sonra bile bulunduğu ülkenin koşulları, onu özlemini çektiği Türkiye'ye gitmeye zorlayacaktır. Bu yolda benzer kısıtlamalara mağruz kalan Fehim ve Ramazan da kendisine yoldaşlık edecektir.Yapımcılığını ve genel yönetmenliğini İhsan Taş'ın üstlendiği Kaçış 1950 filminin kadrosundaysa Zeynep Gülmez, Atilla Saral, Burak Kaya, Efe Kopuz, Onur Bayraktar, İlker Gürsoy, Hüseyin Elmalıpınar, Mehmet Vanlıoğlu, Ender Turan, Ali Özkan Dinkçi, Şeyma Erdoğan, Gizem Güpür, Zülkef Yeşilbahçe, Hüseyin Özay, Mustafa Akkeçi, Nail Akkeçi, Aydın Pusa ve Emrah Doğan yer alıyor.

[Resim: MppkEN.jpg]

Tek Link 15 Alternatif

(uploaded,uptobox,1fichier,jeodrive,tusfiles,filerio,oboom,hugefiles,uplea,nitroflare,dl.free.fr,turbobit,openload,mega.co.nz)

http://ouo.io/x32d3H

ouo.io sayfasını geçtikten sonra sağ üstte 5 saniye geriye sayma bittikten sonra Continue yazısına tıklayın açılan sayfada telecharger le fichier yazısına tıklayın linkler karşınızda istediğiniz linkten indirebilirsiniz.

[Resim: 8DE9Xd.jpg][/center]