Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: 8 Saniye (2015) HDRip XviD Tek Link - 12 Alternatif
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[center][Resim: 280oJd.jpg]

Tür: Biyografi, Dram, Romantik
İmdb Puanı: 6.9
Vizyon Tarihi: 27 Şubat 2015 (Türkiye)
Süre: 81 dakika

Esra, birbirine paralel iki yaşam sürmektedir. Dünyasal yaşamı, yeniden birleşmiş bir kent olan Berlin'de yaşayan bir Türk olarak son derece neşeli ve capcanlıdır. Esra ailesine çok düşkündür ancak ilişkilerinde kendisini bir kafeste gibi hissetmektedir ve işinden memnun değildir. Kendisine dayatılan kurallarla çatışma yaşamakta ve devamlı bir şeylerin eksik olduğunu, yanlış olduğunu ve daha fazlasının olması gerektiğini hissetmektedir.

Hayal yaşamında ise, rüyalarında görünen ve kendisini bir bütün hissettiren adamın kim olduğunu keşfetmek için yanıp tutuşmaktadır. Rüyalarını anlamak için ne kadar çabalarsa, onlar da hayatını bir o kadar derinden etkilemektedir. Bir taraftan günlük yaşamında uyanmak için nafile bir mücadele verirken, diğe yandan rüya yaşamında bir gizemin içine doğru ilerler.

Ancak uyanık olma ve rüya görmeyi birbirinden ayırımaz ve sonunda bir gerçek gizemi herkesle paylaşır. Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği filmin senaryosu, gerçek olaylardan esinlenmiştir.

[Resim: orMNOR.jpg]

Tek Link 12 Alternatif

(uploaded,uptobox,1fichier,jeodrive,ezfile,oboom,hugefiles,uplea,nitroflare,dl.free.fr,turbobit,mega.co.nz)

http://ouo.io/fu1dt

ouo.io sayfasını geçtikten sonra sağ üstte 5 saniye geriye sayma bittikten sonra Continue yazısına tıklayın açılan sayfada telecharger le fichier yazısına tıklayın linkler karşınızda istediğiniz linkten indirebilirsiniz.

[Resim: 8DE9Xd.jpg][/center]