Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Turkcell Superonline IPv6'ya Geçti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Turkcell Superonline, sitesini kalıcı olarak IPv6ya taşıdı. Yapılan açıklamada Temmuz ayı ile birlikte kurumsal müşteriler de IPv6'ya taşınacaklar.


Geçtiğimiz yıl Dünya IPv6 Test Sürüşü Günü'ne aktif olarak katılan Turkcell Superonline, bu yıl gerçekleştirilen Dünya IPv6 Başlangıç Günü’ne de web operatörleri kategorisinde katılarak, www.superonline.net web sitesini kalıcı olarak IPv6 altyapısına geçirdi. Bu yıl 6 Haziran Çarşamba günü (06.06.2012) düzenlenen etkinlikte, önde gelen web operatörleri, üretici firmaları ve Internet hizmet sağlayıcıları IPv6 teknolojisini kalıcı olarak etkin hale getirdiler.

Temmuz 2012 itibariyle hizmetlerini IPv6 uyumlu hale getirecek olan Turkcell Superonline, böylece Turkcell’in yanı sıra diğer kurumsal müşterilerine sunduğu hizmetleri de kısa bir süre içerisinde IPv6 uyumlu hale getirecek.

Dünya IPv6 Başlangıç Günü'nde bir araya gelerek IPv6 teknolojisini kalıcı olarak etkin hale getiren şirketler arasında Turkcell Speronline’nın yanı sıra dünyanın önde gelen web sayfası operatörleri Google, Facebook, Youtube, Yahoo!, Microsoft Bing, AOL, AKAMAI, Limelight ve network operatörleri Comcast, Hurricane, Verizon Wireless, Time Warner Cable, AT&T ile Cisco, D-Link, NEC ve ZyXEL gibi üretici firmalar yer aldı.