Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Facebook takipçilerinden kurtulma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar facebook'ta tanımadıklarımı takip ediyorum sanırım bu bi hile ama takipten vazgecmek için tıklıyorum vazgeciyor sayfayı yeniledigimdeyse herşey hala aynı yardımcı olurmusunuz?
(05-06-2014, 01:13)fatalercan yazdı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar facebook'ta tanımadıklarımı takip ediyorum sanırım bu bi hile ama takipten vazgecmek için tıklıyorum vazgeciyor sayfayı yeniledigimdeyse herşey hala aynı yardımcı olurmusunuz?

Merhabalar herhangi bir hile değildir bu arkadaş olarak ekledğiniz kişi sizi onayladığı an siz onu otomatik olarak takipte etmeye başlarsınız ve sizi ekleneyenler içinde bu durum geçerlidir.
kardeşim ekleme durumu filan yok ne ben nede onlar kimse eklemiyor birbirini ben bi bakıyorum takipçim artmış vazgecemiyorumda
(05-06-2014, 17:15)fatalercan yazdı: [ -> ]kardeşim ekleme durumu filan yok ne ben nede onlar kimse eklemiyor birbirini ben bi bakıyorum takipçim artmış vazgecemiyorumda

Ozaman İlk Olarak Kaspersky İnternet Security Antivürüs Programını İndirin Bilgisayarınızı İyice Tarayınız Bulunan Virüsleri Silin Sonra Yeniden Başlatın Ve Sonra Facebook Şifrenizi Değiştirin Daha Sonra Bütün Hesaptaki Uygulama İzinlerini Silin İşlem Tamam :oke: