Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Galaxy S5′de Sorun Var!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: Galaxy-S5.png]
Akıllı telefonlar günümüzün en çok kullanılan ve her şeyi kolayca yapabileceğimiz aletler oldular. Son 4 senedir hayatımızda olan akıllı telefonlar gün geçtikçe mükemmellikleri ile karşımıza çıkıyor. Dünya geneline bakıldığında üç ismin akıllı telefon dünyasında ki liderliğini sürdürüyor. Samsung, Apple ve Sony. Ancak şuan ki yeni çıkan akıllı telefonlarda ki bozukluklar kullanıcıları başka firmalara yönlendiriyor. Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Galaxy S5 ise bunun en son örneği. Dünya devleri arasında yer alan Samsung Barcelona fuarında yaptığı konuşma sonrasında Galaxy 5′in çıkış tarihi ve özellikleri hakkında biraz detaylar vermişti.
Samsung kullanıcıları, Galaxy 5 almadan önce çıkabilecek sorunları oldukça merak ediyorlar. Acaba alsam elimde kalır mı gibi sorular her zaman ki gibi yine gündemde. Bakıldığında son derece pürüzsüz ve kusursuz hazırlanmış olan telefonlar ne yazık ki hataları ile gelebiliyor.
Galaxy S5 Galaxy S5de Sorun Var!
Samsung S5 konusunda erken davranmışa benziyor. Çalışmış oldukları Trackpads isimli firmanın Nisan ayına kadar istenilen sayıda telefon sensörlerini yetiştiremeyeceğini söylemesi Samsung cephesinde büyük bir sıkıntı içerisinde olduklarını gösteriyor. Öte yandan alernatif firmalar ile de çalışan Samsung Crucialtec firmasının dışında da 3.bir firma ile de sensör konusunda çalışma yapabileceklerini söylemesi Galaxy S5′deki ilk sorunu ortaya koymuş oluyor.
Samsung firması tüm ülkelerde aynı anda satışa çıkması için çaba sarf etmeye çalışırken, Samsung Galaxy S5′in stoklarının yeterli olmadığı taktirde satış tarihini değiştirmeleri gibi bir durum söz konusu olacağı da gündemde ki haberler arasında. Aynı zamanda parmak okuyucuların her ele uyumlu olmadığı konusunda kullanıcıların hem fikir olması firmayı korkutmuşa benziyor. Galaxy S5′deki sorunlar arasında ilk sırada parmak okuyucunun her ele uygun olmaması göze çarpıyor. İlerleyen günlerde nasıl haberler gelecek hep birlikte göreceğiz.