Premiumcuyuz - Ücretsiz Premium Hesaplar

Tam Versiyon: Nokia Lumia 900 Akıllı telefonu ile gündemde
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
eknoloji devi Nokia cep telefonu ve akıllı telefon sekteründe gerilerde kalınca, son kozunu Nokia lumia 900 ile kullanmak istiyor. İddialı akıllı telefon Lumia 900 ile Nokia eski günlerine dönmenin peşinde..
Son günlerde dünyanın en çok eleştirilen isimlerinin başında gelen Nokia, son olarak ABD pazarında kullanıcılara sunduğu Lumia 900 modeliyle eski günlerine dönmeye çalışıyor. Satış rakamlarına baktığımızda Finlandiya’lı üretici bu durumun bir hayli gerisinde kalmış olsa da Stephan Elop dışında Lumia 900’ün en iyi akıllı telefon olduğunu düşünen biri daha var.

Apple’ın kişisel asistanlık hizmeti Siri’ye en iyi akıllı telefonu sorduğunuzda Nokia Lumia 900 yanıtını alıyorsunuz. Apple’ın hizmetinin rakiplerden birinin ürününü en iyi olarak tanımlaması aslında bir hayli ilginç. Apple’ın Nokia ile dalga geçtiğini falan da düşünmeyin hemen. Konunun dayanak noktası bir hayli farklı.

Siri kullanıcıların sorularına Wolfram Apha’dan aldığı yanıtları veriyor. Apple da bu sonuçlara müdahale edemediğinden ortaya böylesi ilginç sonuçlar çıkabiliyor. Dolayısıyla Siri’nin bu tür gaflarını pek de fazla yadırgamamak gerekiyor.